Beoordelingen van Sushi Station Utrecht

Recente recensies van Sushi Station Utrecht

5 sterren na 75 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Ik had ruim voor gewenste tijd besteld; bezorger was perfect op tijd.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De crispy maki roll was niet goed stevig sluitend maar beetje open dus bij het oppakken en eten viel het sneller uit elkaar. Voor de rest waren de sushis lekker, netjes en snel bezorgd. Binnen een straal van 3km zou ik geen bezorgkosten van 1,50 rekenen. Maar voor de rest voor herhaling vatbaar!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke verse sushi en snel bezorgd, ook leuk dat er een extra verrassing bijzat!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en vriendelijke mensen.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Too. Heerlijke poke bowls. Bezorgd in pakweg half uurtje (zondag rond 18u besteld).

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, betaalbaar en een half uur eerder dan verwacht. Top!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is niet goedkoop, maar tot nu toe de lekkerste sushi die wij in leidsche Rijn hebben laten bezorgen. Lekkere verse zalm en tonijn, ook meer bijzondere sushi, nette bezorging.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Goede kwaliteit en fijn dat je kunt aanpassen. Ook bezorging was heel goed, ze belde om te zeggen dat ze iets later zouden zijn. Heel netjes, (en dit was voor maar 10minuten vertraging) Zal zeker vaker bij sushi station bestellen!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Verse sushi en erg smakelijk.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Tijdens ophalen van de bestelling was er een fout gemaakt in het geleverde gerecht. Vervolgens is dit zeer netjes op gelost door de vriendelijke bedrijfsleider. Ik kom zeker terug!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zoals altijd fenomenale sushi❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang gezocht, eindelijk gevonden: héérlijke sushi! Top!!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was binnen de afgesproken tijd en het eten was top! We bestellen wel vaker sushi maar dit was de eerste keer bij Sushi station. Nieuwe favoriet! We miste alleen de eetstokjes, gelukkig hebben wij die zelf nog liggen.

Reactie van Sushi Station:Beste Theo, Fijn dat u genoten hebt van de sushi, volgende keer zullen we er zeker voor zorgen dat de stokjes erbij zit. Groetjes Sushi Station

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel bij andere sushipunten besteld! Maar ben blij dat jullie er zijn! Super lekker en goed vers! Bestel nergens anders meer!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

poke bowl zalm is top!

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Verse Sushi, super kwaliteit!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en vers. Warme hapjes waren ook warm. Zeker voor herhaling vatbaar

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan verwacht en we hebben heerlijk gegeten.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig variatie

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online besteld en betaald. Stond keurig klaar om opgehaald te worden op afgesproken tijdstip. Erg lekker en meer dan genoeg qua hoeveelheid. Top!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk, goede service en het allerbelangrijkste goed en vers eten. Wij zijn inmiddels pokebowl verslaafd...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed advies, bestelling op tijd klaar, goede kwaliteit!!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker en precies op tijd!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom verrukkelijk 😋 Complimenten SuShi Station ⭐️

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer lekker

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima en heerlijk, afhaaltijd was ook correct.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en klokslag op het gevraagde tijdstip geleverd!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker man!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Vers en veel keuze. Ik ga vaker bestellen!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi; vriendelijke en snelle service.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, kregen er zelfs nog wat extra’s bij van het huis! Aanrader

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging (ong 30 min op een zondag). Desserts vergeten maar er werd netjes gebeld hierover en tijdig nabezorgd. Veel keuze, sushi smaakvol en vers. De kip loempia's waren ook erg lekker. kortom: voor herhaling vatbaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

1ste keer besteld en prima gegeten. Vriendelijk personeel en sushi was zeker oké!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, echt vers en rijk van smaak. Veel keuze en vriendelijke mensen. Onze nieuwe favoriet!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd, sushi heerlijk dus zeker 5 sterren waard

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker. De gratis sushi was ook heerlijk.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom top!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Aanwinst voor winkelcentrum Parkwijk

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Je kon proeven dat de sushi vers gemaakt was. Enige min punt is dat ze zeggen dat als je boven 50 euro betaalt krijg je gratis bezorging en helaas ging dat er niet vanaf. Maar zo duur was het ook weer niet

Reactie van Sushi Station:Beste Steph, Omdat uw bestelling totaal €51,15 was inclusief €1,50 bezorgkosten, gaf het systeem aan dat u nog niet in aanmerking komt voor de gratis bezorging. Met vriendelijke groet, Sushi Station

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker. Ik had een sushi mixed box en mijn vrouw een pokebowl. Niet exceptionele maar gewoon lekker. Een 8 zeg maar

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net nieuw in Parkwijk dus dacht laat ik er eens bestellen, goede keuze! Sushi was lekker en hartstikke vers. De bezorging was ook snel. Zal er zeker nog een keer bestellen

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en een gratis gerecht.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi netjes op tijd bezorgd. Over de smaken waren de meningen verdeeld. De ene helft vond het heerlijk de andere helft was minder enthousiast. Zelf vond ik het jammer dat een groot deel van de sushi verstopt is onder een laag gebakken uitjes of panko zodat je niet ziet wat je eet.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt super goed!!! En lekker!! Ik ga hier vaker bestellen, dit was de eerste keer maar zo heerlijk! en snel berzorgd! Top!!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super sushi! :))))

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij (de meiden van hizi hair) zijn super blij met jullie!!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers! Vriendelijk personeel en op de afgesproken tijd klaar!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl salmon en pokebowl tuna, met sesamdressing en wasabi Erg lekker, vers en voldoende grote portie. Aanrader!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede sushi! Vers, smaakvol, en -erg fijn- wat andere smaakcombinaties dan je meestal krijgt! Ik vind 1x bestellen wat te vroeg voor 5*, maar het eten is veelbelovend! Complimenten! Ook de bezorging was prima, stipt op tijd. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was keurig op tijd. De warme dingen echt heel warm en kwaliteit van de sushi en warme dingen super! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk in één woord vers en keurig verpakt een dikke 10. De bezorger beleefd en vriendelijk en netjes op tijd ook een 10 niets veranderen houden zo zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst is wat zoetig. Bezorgkosten bij grote bestellingen is niet meer van deze tijd. Sushi is prima, kwaliteit van de tonijn is gemiddeld.

Reactie van Sushi Station:Beste Mohamed, Bezorgkosten zijn gratis boven de €50,- bij alle postcode . Dat staat ook op onze website. Indien u nog €2,20 had bij besteld , dan was u bezorgkosten gratis. Met vriendelijke groeten, Sushi Station

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijke mensen en lekker snel bezorgd Aanwinst voor Vleuten/Leidsche Rijn

Reactie van Sushi Station:Beste WL, bedankt voor de leuke reactie! Met vriendelijke groeten, Sushi station

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De bezorging was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, keurig op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi Station:Beste Martijn, fijn om te lezen dat u tevreden bent. Met Vriendelijke groet, Sushi Station

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer besteld en zeker niet teleurgesteld! Als Sushi Station dit niveau blijft houden, bestellen we absoluut vaker.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers eten, heerlijke smaken.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vers eten. Had de Crunchy Box en was ook echt superlekker. Snel en netjes bezorgd

Reactie van Sushi Station:Beste Lisette, De Crunchy box is echt een aanrader, die is op de Sushi Lover box na, de best verkochte box. Bedankt dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Sushi Station Utrecht

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Boven verwachting, goede Rijst en smaakvolle verse ingrediënten

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een nieuwe favoriet gevonden! Nog niet eerder via thuis bestellen zulke lekkere sushi gehad. Hou dit aub zo vast en we blijven hier bestellen;)

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt serieus voor mij de beste sushi die ik ken ! Zo vers ! En zo lekker. Ga AUB zo door dan gaan jullie echt groot worden. En die Fried ebi nigiri niet normaal! En de mensen zijn super aardig enthousiasme spat er vanaf.

Reactie van Sushi Station:Beste Laura, Bedankt voor uw mooie beoordeling. De Tempura Ebi Nigiri is echt een goeie aanwinst op onze kaart. Super blij dat u dat ook vindt. We hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Sushi Station Utrecht

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en lekker

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi en toppings, mijn uramaki ebi was nog lekker warm. Daarnaast ook snel bezorgd

Reactie van Sushi Station:Bedankt voor de mooie beoordeling Ouassima!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tweede keer besteld bij dit restaurant. Sushi is iets duurder dan de andere bezorgrestaurants. Maar kwaliteit en smaak zijn daarentegen weer veel beter. Wij bestellen zeker vaker!

Reactie van Sushi Station:Beste heer/mevrouw Koopmans, helaas zijn onze prijzen afhankelijk van de kwalitatieve betere leveranciers. We zullen onze best doen om onze kwaliteit te blijven behouden. Maar erg fijn om te lezen dat u tevreden bent. Tot ziens . Sushi Station Utrecht

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuke kaart, supervers, erg lekker en vriendelijke mensen. Bestelling was precies op de 'afhaaltijd' klaar. Hier gaan we vaker bestellen.

Reactie van Sushi Station:Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent geweest!